dimarts, 12 de novembre de 2013

Matagalls-Vic

(Muntatge de Javier Leiva)
Una altra marxa, aquesta possiblement es pugui qualificar com el punt d'introducció a les marxes inhumanes (com ara la Matagalls-Montserrat o la Trailwalker), al cartell de la Unió Excursionista Vic consta com a marxa de 35 quilòmetres, però al final van ser uns 32 quilòmetres (i això que nosaltres ens vam perdre i vam sumar uns 3-4 quilòmetres addicionals per anar xerrant i fixar-nos poc amb les banderetes).
Com podeu veure a partir del perfil de la caminada, les pujades són d'allò més dretes. A la pujada per la sorrera vaig suar com no havia suat en la vida, em vaig haver de treure la samarreta tèrmica perquè de veritat que devia deixar rastre!
Per fer aquesta caminada, ens vam tornar a reunir els Wacky Walkers, amb les nostres samarretes vam fer furor, vam xerrar tot el camí recordant el martiri de la Trailwalker, coses que ens han passat per la vida, de menjar (molta paella i cuina valenciana, fins que vam haver de parar perquè salivàvem de mala manera) i de qualsevol altra cosa. Com ja he dit abans, estàvem tan concentrats en la tertúlia que ens vam perdre. Què hi farem!
Dades (segons Runkeeper):
Distància: 32,47 km
Temps: 6 hores i 53 segons
Ritme: 11:07 per quilòmetres
Calories cremades: 2740
Ascens total: 891 m

Dades no oficials:
Menjar ingerit: molt; dàtils, entrepà de botifarra, mandarina, vi, galetes amb i sense xocolata, plàtan, iogurt (sense sucre, no fos cas), taronja...
Butllofes: una (al taló del peu dret; l'esquerre se n'ha escapat, aquest cop)

La caminada és molt bonica, a mi em va agradar especialment el camí ple de fulles de baixada cap a Viladrau, i el mas la Sala (on va néixer Joan Sala Serrallonga), una fortificació espectacular al mig del bosc!

6 comentaris:

 1. Va ser xula. A mi em semblava que tenia butllofes però després va resultar que no. Però tinc agulletes una mica repartides :-)

  Per cert, d'aquí a pocs dies fan la Matagalls-Granollers. La deixem per l'any que ve, oi? :-D

  ResponElimina
 2. Ei, doncs com a caminant que sóc he de dir que sembla un itinerari molt xulo!! Ara sí, jo el voldria fer sense cap pressa i amb moltes hores per davant, que les vostres 6 em semblen prou ambicioses. I la tardor deu ser el moment perfecte!

  ResponElimina
 3. Quina precisió en la duració de la ruta que fins hi tot comptes els segons!

  ResponElimina

No pensis gaire, però deixa un comentari!