dijous, 26 de juliol de 2012

Circ de Tristaina

Després d'una tarda fent el gos, molt el gos, a Caldea, el diumenge al matí ens vam llevar d'hora amb la intenció de fer tot el circ de Tristaina, excursió recomanada via Twitter per El Porquet de Sant Antoni (juntament amb una dotzena més d'opcions addicionals).
La veritat és que l'excursió val molt la pena, l'entorn natural és fantàstic, amb una caminada inicial de mitja horeta més o menys ja veus els estanys, i això et dóna molta empenta per continuar. A més, el lloc està molt bé perquè hi ha poca gent, està poc transitat (de fet, l'excursió comença on s'acaba la carretera, i això vol dir que la gent no hi pot arribar per casualitat).
Per desgràcia nostra, quan portàvem una estoneta caminant, va començar a bufar vent molt fort i entrar boira al circ, i com que tampoc les teníem totes per si s'embolicava molt la meteorologia (anàvem tots dos amb pantalons curts), vam decidir no jugar-nos-la i baixar avall, pel costat d'una tartera, i cap als estanys. Allà ens vam passejar una bona estona, vam visitar-los tots tres (per cert, medalla d'honor al que va donar-los nom... primer estany, estany del mig i estany de més amunt: és impossible confondre's).
Aquí teniu el track de Wikiloc (si voleu fer el circ sencer, descarregueu-vos-en algun altre de més detallat).

2 comentaris:

  1. Eeeeeep! Per fi arribo per aquí! Gràcies per honorar-me amb la menció! I tot un orgull que seguissiu una recomanació meva! Llàstima del temps, això sí, però, pel que veig a les fotos, almenys vau gaudir d'un bon dia d'excursionisme.

    Qualsevol altra zona que vulguis visitar i necessitis un pèl d'ajuda... ja ho saps!

    ResponElimina

No pensis gaire, però deixa un comentari!