dissabte, 16 de juliol del 2011

Torroella de Montgrí - Castell del Mongrí - l'Estartit

Dissabte passat vaig fer aquesta ruta corrent. Bé, gairebé tot corrent, menys els dos últims quilòmetres, on vaig morir. Està clar que em vaig sobrevalorar, i la calor i la primera pujada al castell (amb molta pedra i molta inclinació) van ser duríssimes, no vaig baixar el ritme i ho vaig pagar al final.



Si voleu anar-hi algun dia, teniu el track al Wikiloc. Recordeu que només hi ha una font en tot el camí, més o menys a la meitat, i que no hi ha cap ombra a tota la part del Montgrí.

5 comentaris:

  1. Però a qui se li acut! Així que vau pujar directe pel pedrigoler: :D Al castell s'hi puja per la banda de Sta. Caterina :D Però espero que entre esbufegada i esbufegada gaudíssiu de la meva terra :D

    ResponElimina
  2. Ostres Surfzone, haver avisat! estavem a 10 minuts l'un de l'altre!

    ResponElimina
  3. ¿ Com que hi ha una font ? Vaig pujar-hi fa uns quants anys i l'única aigua que rejava era la del meu front. ¡ Mare de Déu quina calor que vaig passar ! Total per veure que els constructors no van fer els interiors. Això sí, un cop enlairat al cim del castell la vista ès maravellosa.

    ResponElimina
  4. Miquel: deu n'hi do, però va valer la pena.

    Alyebard: vaig pujar pel dret, pel camí que passa pel coll i amunt. Hi ha algun altre camí que sigui menys costerut?

    Noa: no es pot trencar la màgia de no conèixer-se!

    L'hel·lènic: i tant si hi ha una font, després de fer els dos cims (castell mig desmuntat i l'altre), quan arribes a la zona d'arbres hi ha una font gloriosa!

    ResponElimina

No pensis gaire, però deixa un comentari!