dimecres, 27 d’abril del 2011

Hora de purgar!

Estem en època de retallades. Tisora cap a la sanitat: zas! Tisora cap a la cultura: zas! Tisora cap als sous i privilegis dels polítics... ai no, això no, és veritat. Que maco és poder gastar els diners dels altres...
I resulta que Manel Fuentes demana 900.000 euros per renovar. Amb això s'ha de pagar el seu sou i el de 3 guionistes. Res més. No cal pensar-s'ho ni un moment. Retallada a l'instant! I perquè no ho trobem tant car, de regal ens ofereix fer un programa de televisió... si el que caldria fer és donar-li diners perquè no surti per la tele!
A la ràdio intenta ser mordaç, a l'estil Terribas, preguntant i repreguntant si no li contesten les preguntes, però la veritat és que ho fa força malament, talla massa i, especialment, no sap massa de què parla. L'altre dia en un debat sobre energia nuclear estava completament perdut, però tot i així continuava intervenint i tallant a plaer.
L'únic que se salva són els xats (el Ferrussola-Mascó treu foc, el Noguera-Flavià és per plorar de riure) i els bons vivants, que fan angúnia de tants pèls a sopa que troben a tot arreu.

Si tant sap tallar, retallem ja!

3 comentaris:

  1. Que consti que tot i que el sou del fuentes és escandalós, els programes matinals de les emissores tenen aquest preu (i molt més). Per exemple a la SER es paguen 500 milions de les antigues peles pel "hoy por hoy" de Francino. I a RAC1 una altra morterada més. Vaja, que és molta pasta, però la ràdio pública ha de ser competent i el programa matinal n'és la clau. Encara que no m'agradi ha de ser així.

    Noguera brillant, llàgrimes als ulls. I els bons vivants... ja sap que en penso. A la ferrussola i a la fastigosa de l'altra les fotria al pou a les dues.

    I ara a perill de semblar idiota vaig a dir-ho: manel fuentes no ho fa tant malament, menys encara si ho comparem amb la competència. Cosa que no vol dir que ho faci bé.

    ResponElimina
  2. Mike, no en tenia ni idea, però jo trobo que sortiria car encara que ho fes gratis. Com a còmic potser serveix, com a entrevistador, no.

    ResponElimina

No pensis gaire, però deixa un comentari!