diumenge, 6 de novembre del 2011

Pel·lícula: Llàgrimes del sol

Ahir a la nit vaig mirar aquesta pel·lícula, la van fer fa un mes o dos a TV3, i la veritat és que vaig parpellejar poc en les dues hores que dura, la història comença fluixeta i estranya, però a mesura que avança la pel·lícula guanya molt, els fragments amb escenes de guerra són sensacionals, són d'una cruesa i realisme que fan posar pell de gallina. Veient la història (i especialment un parell de talls molt brutals) entens què és i com funciona la neteja ètnica a Àfrica.
A més, hi surt Monica Bellucci, que sempre és un punt a favor i una bona empenta per mirar qualsevol pel·lícula on surti ella. En aquesta ocasió fa d'italiana i, com passa en la majoria de pel·lícules on apareix, s'ha de justificar com a tal: en aquest cas, dient 4-5 frases en italià quan està molt emprenyada (fet que li dóna realisme, ja que normalment per molts idiomes que sapiguem, per cagar-nos en Cristu ens va força millor la llengua mare).

Val la pena dir que no és una pel·lícula típica nord-americana, plena de fantasmades, sinó que és una història bastant creïble. Mireu-la (si us ve de gust, clar).

3 comentaris:

  1. És una bona películ·la i s'acosta força al que passa a l'Àfrica.

    ResponElimina
  2. Miri el propi argument és una fantasmada, cap cos d'èlit faria el que surt a la peli, senzillament complirien les ordres, no estan entrenats per pensar i prendre decisions autònomes, senzillament estan entrenats per complir ordres, això si, pelis com aquesta els deixen d'allò més bé...

    ResponElimina
  3. Molon, tota la raó: els bons soldats no han de tenir cap mena d'iniciativa, només han de seguir les instruccions. És la manera que no passin desgràcies (bé, si que en passen, però no són atribuïbles a ells, sinó als caps).
    De totes maneres, em va agradar la pel·lícula (i això que la Bellucci no ensenya les mamelles, com acostuma a fer en totes les seves pel·lícules).

    ResponElimina

No pensis gaire, però deixa un comentari!