dimecres, 4 d’abril del 2012

Podcasts: Sabandijapps

Gràcies als podcasts es poden seguir programes que d'altra manera seria impossible fer-ho (igual que és possible seguir El matí de Catalunya ràdio i El món a RAC1 alhora; o bé Versió RAC1 i La tribu; o bé La competència i La cuina de Carbó [aquí he omès amb molta habilitat el programa loser dels migdies a la cadena nacional, sí, el que vol fer riure i fa pena], doncs expliqueu això als de l'EGM i els esclata el cervell). Doncs bé, jo segueixo uns quants podcasts a través del programa més senzill i penós de podcast: el Listen de Google.
Un d'aquests podcasts és Sabandijapps, un podcast fet per dos paios, un de Sevilla i un altre de Barcelona. Es dediquen a parlar d'aplicacions per a telèfons intel·ligents, un d'Android (Sevilla) i l'altre d'iOs (Barcelona).
El to és molt distès, divertit, sense cap mena de censura, si cal dir renecs, es diuen, cap problema. Es nota que s'ho passen molt bé fent-lo.
Graven el programa a distància, fet que fa que el paio de Sevilla se senti fantàsticament bé, mentre que Brian se sent una mica estrany, metàl·lic, a distància i una mica endarrerit (segurament per fer-ho via Skype).
Potser valdria la pena repensar sobre el procés, gravar la pista d'àudio als dos ordinadors i al final muntar una única pista a través de dos originals bons.
Pel que fa al contingut, el podcast analitza les aplicacions amb molt bon criteri, sorteja a vegades alguna llicència i aconsella als oients que els fan preguntes.
Si teniu  telèfon intel·ligent, és una bona opció.
Si algú vol recomanar algun altre programa de podcast per a Android i compatible amb Reader... i que sigui de franc (que sóc català), estaré encantat de provar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No pensis gaire, però deixa un comentari!