dimarts, 12 d’abril del 2011

Coses que no calia inventar: pipes sabor Tijuana

Us ho juro. Realment fastigoses. Imagineu-vos agafar el fruit sec del proletariat, la pipa de girasol, amb el seu bany de sal... però de sal que queda enganxada amb grumolls (no aquella merda malparida aguasal que semblen pipes brutes de pixats); de sempre he estat addicte a les pipes. Sempre n'he menjat, recordo quan comprava bosses de Churruca de duro, allò era gloriós.

Doncs bé, fa uns mesos vam entrar en una botiga de dolços per a canalla. La meva intenció era comprar pipes normals i corrents. No en tenien. I allà vaig cometre l'error. Vaig comprar les putes pipes sabor Tijuana. Marca Grefusa per més inri.

Només us vull dir que si alguna nit un amic ha begut massa i cal fer-lo vomitar, oblideu-vos del mític cafè amb sal, la maniobra de Heimlich o el massatge de campaneta: compreu-li una bossa d'aquestes pipes i foteu-les-hi coll avall. Aparteu-vos ràpid, el resultat està garantit!

2 comentaris:

  1. m'has fet riure. A mi també m'agraden les pipes però de tan addictives com són que fa temps que no en compro. És començar i no parar, això sí, sempre AGUASAL!!!

    ResponElimina

No pensis gaire, però deixa un comentari!